Ervaringen van cliënten

psycholoog-deventer

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk gedeeld hebben. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Deventer – Allard

5 / 5 sterren –
“Na eerdere ervaringen met psychologen, waarin de gesprekken vooral op cognitief vlak plaats vonden, heeft Allard mij kunnen helpen door “niet opnieuw mijn hoofd te gaan zitten” maar naar mijn gevoelsleven te gaan.

Er is hierdoor een betere balans /samenwerking ontstaan tussen mijn rationele gedachteleven en innerlijke gevoelsleven.

Doordat Allard gebruik heeft gemaakt van verschillende therapeutische methodieken zoals gestalt therapie, heb ik zaken uit het verleden mogen uitwerken. Zaken hebben hierdoor een nieuwe betekenis gekregen. Dit maakt dat ik de oude pijnen heb kunnen omzetten naar hernieuwde positieve ervaringen.

Ik heb de werkrelatie met Allard als zeer prettig ervaren. Zijn echtheid, betrokkenheid en sterk empathisch vermogen heeft ervoor gezorgd dat ik in een veilige setting dit proces heb mogen uitwerken. Allard bedankt hiervoor!”
Psycholoog Deventer – Allard

5 / 5 sterren –
“De sessies met Allard hebben er voor gezorgd dat ik de ‘grijze wolk’ kon breken, weer actief werd en de regie in eigen handen kon nemen.

Daarnaast hebben de sessies mij geholpen om positiever te denken, te relativeren en de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Hierdoor kan ik nu beter bepalen waar ik positieve energie van krijg en waar ik in moet (blijven) investeren.”
Psycholoog Deventer – Allard

4 / 5 sterren –
“Bedankt voor de begeleiding en het vertrouwd kunnen uiten van mijn gevoelens. Ik ben nog zoekend maar zal verder opbouwen door vallen en opstaan, vertrouwende op mijn veerkracht die ik bij jou terug kon vinden.”
Psycholoog Deventer – Allard

5 / 5 sterren –
“Nadat mijn partner en ik in een ernstige relatiecrisis terecht kwamen, zijn we bij Allard van den Brink terechtgekomen voor relatietherapie.

Onze relatie was ernstig beschadigd en leek in eerste instantie hopeloos. Allard heeft ons gedurende de gesprekken anders naar elkaar, onszelf en situaties leren kijken. Er heerste een veilige, prettige sfeer bij elke sessie, waardoor moeilijke en confronterende woorden ook gezegd konden worden.

Doordat het gesprek gestuurd werd, maar er ook ruimte was voor eigen thema’s, zijn we stapje voor stapje weer naar elkaar gegroeid. Ondanks dat we het uiteindelijk zelf moesten doen, heeft Allard hier een heel belangrijke rol in gespeeld.

We hebben nu genoeg handvatten om te werken aan onze relatie en hier een positief verloop aan te geven.”
Psycholoog Deventer – Allard

5 / 5 sterren –
“In de afgelopen maanden heb ik Allard leren kennen als een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze.

Allard is eerlijk, erg vriendelijk, oprecht en soms ook zeker in voor een grap. Ervaring met psychologen heb ik (gelukkig) niet maar dit was boven verwachting een zeer prettige ervaring.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Psycholoog Deventer - Home

Psycholoog Deventer

Ik ben Allard, therapeut en relatietherapeut. In mijn praktijk Psycholoog Deventer kun je terecht voor individuele therapie en relatietherapie.

Ik ontvang mensen met allerlei klachten zoals angst, burnout, depressiviteit, onzekerheid, relatieproblemen, rouwverwerking, trauma’s en zingeving.

Psycholoog Deventer >>


psycholoog-deventer Ervaringen van cliënten
Een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze ...
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-BPHA-nvaz
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Top