Depressiviteit

Psycholoog Deventer bij depressiviteit

Therapie bij depressie

Somberheid maakt je lusteloos en vaak ook alleen. Je voelt je mogelijk schuldig naar anderen of ziet geen toekomst meer. Je denkt het niet meer waard te zijn of vraagt je af of het leven nog wel zin heeft met zoveel duisternis. Mogelijk voel je je zelfs een slappeling dat je hier niet zelf uit kan komen.

Somberheid is een ziekte met soms ook een lichamelijk kant. Bijna altijd kun je hiervan genezen; is er licht aan het eind van de tunnel.

Daar heb je wel hulp bij nodig. Somberheid vraagt om in beweging te komen. Ik kijk samen met jou naar hoe dat het beste kan.


depressiviteit

In beweging komen

Vaak helpt lichaamsbeweging; maar ook het in beweging brengen van je leven als geheel is soms nodig. Dit kunnen nieuwe stappen zijn in je werk of sociale contacten; stappen die soms best moeilijk lijken, maar waar verbetering mogelijk is.

Een enkele keer is eerst verlichting via medicatie nodig. Ik verwijs je daarvoor naar een arts. Wel kunnen we de voor- en nadelen en jouw eventuele twijfels hierover bespreken. Grijze wolken kunnen zich openen; de zon kan weer gaan schijnen; ook in jouw leven.

Allard

Neem contact op


psycholoog-deventer Ervaringen van cliënten
Een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze ...
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-BPHA-nvaz
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Top