Relatietherapie Deventer

Relatietherapie Deventer

Relatietherapie regio Deventer

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Deventer?

Ik ben Allard van den Brink, gekwalificeerd psycholoog en relatietherapeut. Ik ben aangesloten bij BPHA en NVAZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Relatieproblemen komen in elke relatie vroeg of laat voor. Je wilt weer liefde en vertrouwen ervaren. Je weet dat dat werken betekent; maar komt er zelf niet meer uit.

Paren zoeken om veel redenen hulp. Bijna altijd ervaren paren communicatieproblemen, ruzies of juist elkaar ontlopen, en het gevoel van elkaar verwijderd geraakt te zijn. Meestal loopt ook de seksualiteit niet goed meer. Soms is er een derde in het spel of zijn er kinderen die het er niet makkelijker op maken.

Wacht vooral niet te lang. Bijna altijd zijn er kansen om te groeien en om meer jezelf te worden in je relatie. Je relatie biedt daarvoor juist prachtige groeikansen. Het vraagt wel tijd en investering.

In mijn praktijk Psycholoog Deventer ontvang ik dagelijks partners die verandering willen in hun relatie.


Communicatie

Ik wil jullie hier samen graag bij helpen. De eerste stap is vaak het verbeteren van jullie communicatie. Ruzies worden dan minder heftig en kosten je minder energie.

We kijken vervolgens naar jullie behoeften en patronen, en de manier waarop jullie hier ruimte voor vragen bij elkaar. Ook breid ik met jullie uit wat wel goed gaat, omdat jullie elkaar hierin opnieuw kunt ontmoeten.

Vaak is dit voldoende; maar soms is het nodig terug te gaan naar je eigen opvoeding en de voorbeelden die je ouders al of niet hebben gegeven van goed met elkaar omgaan. Hierin ben je het meest gevormd en er gaat vaak nog veel invloed van uit. We kijken dan naar wat er niet geweest was en wat dat betekent voor jou nu; welke dingen je bij moet leren of welk vertrouwen je op moet bouwen.

Soms kan blijken dat je partner niet meegroeit met jouw wensen of levensloop. Het bij elkaar blijven in een ongezonde relatie is niet wenselijk. Ik bepreek met jullie als dit aan de orde is zoveel mogelijk kanten om jullie een weloverwogen keuze te bieden.


Relatietherapie

Bijna altijd is er verbetering mogelijk

Relatieproblemen vragen aandacht, inzicht, verandering van jullie gedachten of gedrag, of verandering in de manier waarop jullie met elkaar omgaan.

Bijna altijd is er verbetering mogelijk, zijn er kansen om te groeien en om meer jezelf te worden in jullie relatie. Je relatie biedt daarvoor juist goede mogelijkheden.

Belangrijk is nu dat jullie het anders willen. Jullie willen elkaar weer ontmoeten op een andere manier, de liefde en het vertrouwen weer ervaren, eraan werken om samen met elkaar verder te gaan.

Ik kijk met jullie samen naar de richting, de snelheid en de wegen die jullie kunnen bewandelen. Ik wil graag met jullie nieuwe manieren vinden om jullie samenzijn te verdiepen. Maak gebruik van de ervaring die ik jullie daarbij kan bieden.


Soorten relatieproblemen

Ik ontvang mensen met allerlei soorten relatieproblemen, zoals:

✓ Affaires, overspel en vreemdgaan
✓ Bindingsangst en verlatingsangst
✓ Communicatieproblemen
✓ Intimiteitsproblemen en seksuele problemen

✓ Jaloerse gevoelens, onzekerheid en angsten
✓ Midlife crisis
✓ Ruzies en conflicten
✓ Scheiden of bij elkaar blijven

Ik heb al veel partners met relatieproblemen verder kunnen helpen. Ik help ook jullie graag verder.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Allard

Neem contact op


psycholoog-deventer Ervaringen van cliënten
Een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze ...
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-BPHA-nvaz
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Top