EMDR therapie Deventer

Psycholoog Deventer bij trauma's

EMDR-therapie en Traumatherapie

EMDR-therapie in mijn praktijk in Deventer is een snelle en intensieve behandeling waarbij effectief gewerkt en verwerkt wordt.

Naast het effect bij de verwerking van trauma’s, staat deze behandeling vooral bekend om de effectieve werkzaamheid bij klachten zoals:

  • Angst en onzekerheidsklachten
  • Gepieker
  • Fobieën
  • Negatief zelfbeeld
  • Verliesverwerking
  • Stress gerelateerde klachten ontstaan uit vervelende situaties (scheiding, pesten, verhuizing, beëindiging van baan, relatieproblemen)

Heb je hulp nodig bij het verwerken van een trauma? Kom dan voor traumatherapie en emdr-therapie naar mijn praktijk. Door middel van passende therapie, coaching en training kun jij jouw trauma op een goede manier verwerken.


Therapie bij trauma’s

Veel mensen maken ergens in hun leven een trauma mee. Het kan gaan om natuurgeweld of geweld door mensen aangedaan, eenmalig of langdurend, en per ongeluk of moedwillig.

Bij een eenmalig trauma staat je wereld op zijn kop. Je veiligheid en hoe je over de wereld dacht past ineens niet meer. Je kunt nachtmerries krijgen of levendige beelden over wat er gebeurde. Bovendien kun je te maken krijgen met onbegrip, zowel van je naasten als van hulpverleners.

Heb je een langdurend trauma meegemaakt dan verandert je persoonlijkheid. Meestal wordt je leven beperkter en krijg je diverse angsten.


Trauma

EMDR, bewuster werken, opnieuw creëren

Bij trauma’s wordt vaak EMDR aangeraden, waarbij met behulp van mijn bewegende vinger voor je ogen een helpend proces in gang wordt gezet.

Ik maak daarnaast ook gebruik van het bewuster werken met je bedreigende beelden en gedachten; zeker als je regelmatig in vergelijkbare situaties terecht komt of kan komen.

Het werken aan langdurende trauma’s is afhankelijk van wie je nu geworden bent. Vaak is het een accepteren van jezelf, opnieuw creëren van veiligheid en leren kennen van je invloed op je omgeving. Je verleden krijgt daardoor een plekje in je biografie.

Allard
Psycholoog Deventer

Neem contact op


psycholoog-deventer Ervaringen van cliënten
Een betrokken, ervaren en professionele psycholoog die mij zeer heeft geholpen met een prettige werkwijze ...
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-BPHA-nvaz
psycholoog deventer Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
7423 DL Deventer
Top